Bezoek onze
showroom

Snelle
levering

Kies zelf je
leverdag

Producten
zelf afhalen

Veilig
betalen

Weekendshopping

Nu zaterdag 20/10 & zondag 21/10

Buiten is zoveel meer te beleven!

Pand Bergtoys

Kom buiten spelen!! Er is toch niets leuker dan het beleven van de mooiste avonturen, alleen óf samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Jij zit aan het stuur en mag bepalen welk avontuur je tegemoet gaat. Is dat niet cool?


En zo is het ook allemaal begonnen. Meer dan 27 jaar geleden bouwde Henk van den Berg zijn eigen skelter in de schuur op de boerderij van zijn ouders. Samen met zijn vriendjes beleefde hij avontuur na avontuur. Heel veel kinderen vonden zijn skelter zo leuk en wilden er zelf ook eentje. Hij bouwde er daarom nog een paar en zo is BERG Toys ontstaan.

En nu, 25 jaar later, is BERG Toys uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van skelters en trampolines. Onze skelters en trampolines worden, in alle soorten en maten, verkocht in meer dan veertig landen. Van Australië tot Amerika en van Afrika tot Europa overal zijn er kinderen die veel speelplezier aan onze producten beleven. Elke dag weer opnieuw.

Maar we doen het niet alleen. Onze dealers zijn voor ons erg belangrijk, met al je vragen kun je bij hen terecht. Ze geven je vakkundig advies, beschikken over een ruim aanbod skelters en trampolines in hun showroom en indien gewenst kun je bij hen een uitgebreide proefrit of proefsprong maken. Zo wordt het kiezen van jouw skelter of trampoline nog makkelijker.

Naast skelters en trampolines maken wij intussen ook ander buitenspeelgoed zoals BalanzBikes, loopfietsen, bolderkarren en het constructiespeelgoed MOOV. Kijk snel verder!.

Hoe ziet BERG Toys de toekomst?


Visie


Kinderen zijn de toekomst, wij lenen de wereld. Actief samen spelen helpt kinderen om zich te ontwikkelen tot fysiek en mentaal gezonde en sociale mensen. Duurzame spelmaterialen die vrijheid van spel bieden stimuleren creativiteit en dragen bij aan een verantwoorde omgang met grondstoffen. "Puur speelplezier is tijdloos".


Missie


BERG Toys streeft er naar om op duurzame wijze zoveel mogelijk kinderen in staat te stellen om te komen tot creatief en actief samenspel. "Ieder kind verdient een BERG"


Henk van den Berg

Managing Director